1

Ficat de pui cu ceapa

Nu va este pofta de ficat de pui? Dupa ce cititi reteta aceasta sigur o sa vi se faca pofta!

Ingrediente: 500 grame ficat de pui, 1 cana lapte, 2 cepe taiate julienne, 1 ceasca vin alb dulce, untura de porc, sare, piper
Preparare: Timp de o ora lasati ficateii (spalati si curatati) intr-un vas cu lapte.
Intr-o cratita topiti 2 linguri de untura de porc. In untura topita caliti ceapa si puneti apoi ficateii scursi bine de lapte. Amestecati si lasati sa se prajeasca usor pe ambele parti apoi turnati vinul, condimentele.
Luati cratita de pe foc si acoperiti-o cu o folie de aluminiu. Dati-o la cuptor 5-10 minute. Indepartati folia si mai lasati cateva minute cratita la cuptor pana ce ficatul se rumeneste. Il puteti servi cu cartofi sau mamaliga. Pofta buna!
Reteta preluata de pe website-ul culinar www.petitchef.ro